Весь світ щорічно 16 жовтня відзначає “День здорового харчування”. Його мета — звернути увагу громадськості на проблему харчування в сучасному світі та залучити її до вирішення проблем, пов’язаних з неправильним харчуванням. Адже, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я більшість всіх захворювань людини пов’язана з харчуванням. Стан здоров’я людини, її працездатність, опірність хворобам та тривалість життя значною мірою залежить від режиму і правильності харчування.
![](/2020-2021/zdorove_kharchuvannja-1.jpg)
![](/2020-2021/zdorove_kharchuvannja-2.jpg)
![](/2020-2021/zdorove_kharchuvannja-3.jpg)
![](/2020-2021/zdorove_kharchuvannja-5.jpg)
![](/2020-2021/zdorove_kharchuvannja-6.jpg)
![](/2020-2021/zdorove_kharchuvannja-7.jpg)
![](/2020-2021/zdorove_kharchuvannja-8.jpg) ![](/2020-2021/zdorove_kharchuvannja-12.jpg)
|